ompelukoneet_wide_text_v4-2019_c

Esittely

Pekka Hämäläinen

Pekka Hämäläinen

Jo 30 vuotta reilua, rehtiä ja edullista ompelukonekauppaa!

Aloitin ompelukonekaupan v. 1983 Joensuussa Husqvarnan kiertävänä ompelukone-edustajana. Seuraavana vuonna siirryin kauppiaaksi Savonlinnaan kiinteään ompelukoneliikkeeseen. Savonlinnan jälkeen tuli muutto Kuopioon, ja samalla siirryin Husqvarna ompelukoneiden maahantuojan palvelukseen.

Maahantuojalla olen toiminut piiripäällikkönä ja myöhemmin myyntipäällikkönä alueena koko Suomi. Ajan kuluessa, oli maahantuojalle (Vsm Finland) jo tuolloin siirtyneet myös laadukkaat ja tunnetut Pfaff ja Singer ompelukonemerkit.

Eri vaiheiden ja muutoksien jälkeen aloitin ompelukoneiden myynnin kuluttajille Kuopiossa (Hiltulanlahti) v. 1991.

Kuopion keskustassa liikkeeni on sijainnut osoitteessa Puijonkatu 39 (vuodesta 2012). Tämän vuoden (2019) alussa olen siirtänyt liikkeeni takaisin Hiltulanlahteen omakotitalon yhteyteen (Suvitie 10), jossa nyt on hyvät tilat myyntiin ja huoltoon.

Tämä ”SUORAMYYNTI” –piste mahdollistaa toiminnan pienillä kuluilla ja näin voin toimittaa asiakkailleni laadukkaat koneet todella EDULLISEEN HINTAAN sekä hyvän henkilökohtaisen palvelun!

Toimin maahantuojan valtuuttamana myynti-/huoltoliikkeenä Husqvarna Viking, Pfaff ja Singer ompelukoneille ja saumureille. Tarvittaessa toimitan myös muitakin merkkejä.

Pitkäaikainen työkokemus ompelukoneiden maahantuojan palveluksessa sekä yksityisyrittäjänä konekauppiaana ovat tuoneet mielestäni hyvän tuotetuntemuksen näiden laadukkaiden konemerkkien myyntiin ja huoltoon.

Tervetuloa palveltavaksi ja reiluille kaupoille liikkeeseeni!

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia.

Tarpeen mukaan toimitus myös postitse kotiovellesi.

TAKAAN EDULLISEN HINNAN!

Terveisin

Pekka Hämäläinen / Pekan konevalinta

EDULLISESTI SUORAMYYNNISTÄ!

Husqvarna Viking, Pfaff, Singer